+420 221 729 290 info@max-immo.cz
CZ | EN

Aktuality

Společnost MAX Immo byla exkluzivně pověřena pronájmem budovy City Palais v Praze

Redevco, evropská realitní společnost zabývající se investicemi a managementem, pověřila společnost MAX Immo jako svého exkluzivního partnera pro pronájem známé budovy City Palais, která se nachází v centru Prahy na ulici 28. října.

Společnost Redevco koupila tuto novorenesační a secesní budovu v druhé polovině roku 2017 jako svou první investici v Praze. Budova nabízí 3 500 m2 prémiových obchodních prostor, 2 250 m2 kancelářských ploch a dvě bytové jednotky. „Rádi bychom do budovy přivedli nové a zajímavé koncepty. Momentálně hledáme jak dlouhodobé, tak i krátkodobé nájemce. Ještě než zajistíme konečného nájemce, jednáme také s koncepty "Pop-Up stores", kde jsou dostupné velikosti již od 20 m2.“ sděluje Carlo Gradl, jednatel společnosti MAX Immo. Budova se nachází na jednom z nejfrekventovanějších míst v Praze, a to na rozcestí ulic Václavské náměstí, Na Příkopě a 28. října. Spojení této jedinečné lokality a krásné architektury budovy City Palais vytváří exkluzivní místo nejen pro obchodníky, ale i pro kanceláře.

V případě, že máte zájem o prohlídku či více informací, neváhejte kontaktovat společnost MAX Immo na tel. čísle 221 729 290 nebo prostřednictvím emailu info@max-immo.cz

Webdesign